S.C. TOP ELECTRO SRL a fost înfiintata în anul 1992, având ca obiect principal de activitate aprovizionarea cu materii prime necesare productiei de cabluri,comercializarea cablurilor electrice pe piata interna si externa si de transport international pentru produsele comercializate,fiind inregistrata la Reg.Comertului sub Nr. J26/80/1992, CIF: RO 1205349, structura capitalului fiind la data respectiva in proportie de 70 % capital privat german si 30% capital de stat SC ELECTROMURES SA Tg.Mures.

La 01.01.2004 SC ELECTROMURES SA a cesionat partile sale sociale, SC TOP ELECTRO SRL, devenind societate cu capital integral privat.

In aprilie 1994 societatea a achizitionat în localitatea Sângiorgiu de Mures, str.Agricultorilor, nr.1107 o cladire cu terenul aferent in suprafata de 2000 m ², in imediata apropierea renumitului Complex Balnear – APOLLO – Bai Sarate, localitate aflata intre loc. Tg.Mures si loc. Reghin, la o distanta de 10 km. de Municipiul Tg.Mures si la 25 km. de loc. Reghin.

Cladirea s-a reamenajat în Hala de prelucrare pentru cabluri si conductori electrici, iar în anul 1996 s-au achizitionat si utilajele necesare fabricarii cablurilor si conductorilor electrici.

In prezent, SC TOP ELECTRO SRL, face parte din concernul german WEINGARTNER-KABEL GmbH, structura capitalului social fiind de 95 % capital privat german si 5 % capital autohton. Din profiturile realizate, s-a investit in retehnologizari, precum si o noua Hala de productie, dotata cu utilaje performante.

Din anul 2006, din Concernul WEINGARTNER-KABEL GmbH, face parte si firma AS SCHWABE Technik Produkte GmbH, cunoscuta pe piata internationala ca producator si distribuitor de echipamente electrice de inalta clasa, avand o experienta de 25 de ani in acest domeniu.

In anul 2011 a fost achizitionata firma Uni-Electra GmbH. Aceasta deserveste magazinele de tip discount, cum ar fi Aldi sau Lidl. In urma acestei achizitii locul de productie a produselor a fost mutat din Germania in Romania, fapt ce a adus la mai putin import din China. Odata cu aceasta achizitie a fost introdusa o productie de furtunuri, care a fost mutata in Romania.

Din luna mai 1998 sistemul de management al calitatii a primit certificarea de la Societatea Româna pentru Asigurarea Calitatii conform ISO 9002:1994, reactualizat 9001/2000 si SRCEI 9001/2001;

În luna octombrie 2002 sistemul de management al calitatii a primit marca de conformitate SRAC 0046 si IQNet . De asemenea produsele noastre sunt certificate de laboratoarele germane VDE .

Toate produsele sunt încercate în conformitate cu standardele nationale, de catre laboratoarele ICPE. Pentru aceste produse s-au emis Buletine de Încercare care atesta conformitatea si calitatea produselor cu standardele nationale si internationale.

Produsele sunt executate în conformitate cu normele pentru echipamentele de joasa tensiune, cu cerintele esentiale de securitate pentru aplicarea marcajului CE.

Pentru siguranta casei tale, alege produsele Societatii noastre, contactandu-ne la :

- tel: (+40) 0372829-100
- e-mail: topel(at)topelectro.ro

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping